9,2
544 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Gielen

9,2

544 beoordelingen

Filter

Fijn om in deze garage binnen te komen. Je wordt er altijd goed geholpen. En de koffie staat altijd klaar.

J G A HAEX (STRAMPROY)
07-04-2021

Goede service, fijne samenwerking en vriendelijk personeel.

Patricia (Heythuysen )
01-04-2021

Beste service en vriendelijke en behulpzame medewerkers.

A Selen (Kessel eik)
24-03-2021

Prima service, goed familiebedrijf. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Jan Simons (Wessem gemeente Leudal)
18-03-2021

Uiterst prettige benadering en behandeling, altijd op zoek naar een goede oplossingen.

Cyriel Tonnaer
18-03-2021

Is gewoon goed.

m.j.e.stakenborg poels (hunsel)
16-03-2021

Goede service, en ze zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.

M.Peeters (Roermond)
05-03-2021

We zijn al jaren klant bij deze garage, ze zijn zeer behulpzaam en heel vertrouwd. Dan ga je vanzelf graag terug.

H.a.Krabbenborg (Haelen)
25-02-2021

Je wordt er direct geholpen als je iets nodig hebt, en ze zijn vriendelijk.

Tjeu Cuijpers (Ittervoort)
22-02-2021

Gielen Heythuysen is een echte aanrader. Prijsopgave gelijk bij de afspraak.

Sjaak Van de Laar (Haelen)
04-02-2021

Bij deze dealer wordt ik ook geholpen zonder afspraak als ik onverwachts een probleem heb. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk.

Mevr. aan den Boom
01-02-2021

Prima service, heel klantvriendelijk, kortom een prima gevoel.

Jan Levels (Echt)
29-01-2021

Klantvriendelijk en betrouwbaar. Vijftig jaar klant.

Lambert Hermans (Heythuysen)
29-01-2021

Betrouwbaar bedrijf. Afspraken worden nagekomen. Bedrijf heeft heel goede en klantvrienelijke medewerkers in dienst.

Jos Hebben (Roggel)
29-01-2021

Medewerkers zijn duidelijk en transparant. Zijn vriendelijk en hebben een zeer correcte houding. De klant weet precies waar hij/zij aan toe is. Dat voelt vertrouwd.

CC (Maasgouw)
29-01-2021

Zeer correcte behandeling, afspraak nakomen, duidelijke uitleg en zeer vriendelijk.

Henk (Asten)
14-01-2021

Ik ben heel tevreden over alles wat er aan de auto gebeurd is: de voorlichting, de service en de werkzaamheden.

Marcel en Thea Bertens (Kessel)
14-01-2021

Zeer tevreden klant, niet alleen zakelijk maar ook als mens.

Theo Bosma (Wessem)
14-01-2021

Wij vinden autobedrijf Gielen een echt familiebedrijf, klantvriendelijk, word er goed geholpen, als er vragen zijn kun je altijd bellen. En ze houden zich aan afspraken.

Dhr.en Mevr. Joosen. (Weert)
04-01-2021

Ik ben al jaren een tevreden en trouwe klant bij deze garage.

Mevr. Hoffmann
16-12-2020

Sinds zo'n 10 jaar klant bij Gielen. Heb geen reden om te veranderen.

Frank Focke
10-12-2020

Goede service, in werkplaats, maar ook met de service op locatie bij pech met auto. Afhandeling van zaken goed geregeld. Wordt goed meegedacht.

Ginnie Erdkamp (Roggel)
10-12-2020

Prima service en een uiterst vriendelijke en deskundige uitleg.

Martin Schreurs (Baexem)
03-12-2020

Correcte afhandeling.

J.F. Baart
26-11-2020

Ze leveren goed werk af, wij zijn dan ook al jaren klant bij Gielen.

Paula Dericks (Panningen)
19-11-2020

Zeer goede garage en service.

Dhr Schreurs (Echt)
12-11-2020

Goed werk, goede sfeer en goed personeel.

peter verstappen (horn)
02-11-2020

Klantvriendelijk.

Co verhaegh (Venray)
29-10-2020

Zeer betrouwbaar familiebedrijf dat zich onderscheidt door deskundigheid, vriendelijkheid en afspraak is afspraak.

Wiel Alsters (Helden)
22-10-2020

Heel tevreden prettig personeel, makkelijk te bereiken. Je kunt ondertussen je boodschappen doen.

J.Peeters (Grathem)
22-10-2020