9,2
529 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Gielen

9,2

529 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer correcte behandeling, afspraak nakomen, duidelijke uitleg en zeer vriendelijk.

Henk (Asten)
14-01-2021

Ik ben heel tevreden over alles wat er aan de auto gebeurd is: de voorlichting, de service en de werkzaamheden.

Marcel en Thea Bertens (Kessel)
14-01-2021

Zeer tevreden klant, niet alleen zakelijk maar ook als mens.

Theo Bosma (Wessem)
14-01-2021

Wij vinden autobedrijf Gielen een echt familiebedrijf, klantvriendelijk, word er goed geholpen, als er vragen zijn kun je altijd bellen. En ze houden zich aan afspraken.

Dhr.en Mevr. Joosen. (Weert)
04-01-2021

Ik ben al jaren een tevreden en trouwe klant bij deze garage.

Mevr. Hoffmann
16-12-2020

Sinds zo'n 10 jaar klant bij Gielen. Heb geen reden om te veranderen.

Frank Focke
10-12-2020

Goede service, in werkplaats, maar ook met de service op locatie bij pech met auto. Afhandeling van zaken goed geregeld. Wordt goed meegedacht.

Ginnie Erdkamp (Roggel)
10-12-2020

Prima service en een uiterst vriendelijke en deskundige uitleg.

Martin Schreurs (Baexem)
03-12-2020

Correcte afhandeling.

J.F. Baart
26-11-2020

Ze leveren goed werk af, wij zijn dan ook al jaren klant bij Gielen.

Paula Dericks (Panningen)
19-11-2020

Zeer goede garage en service.

Dhr Schreurs (Echt)
12-11-2020

Goed werk, goede sfeer en goed personeel.

peter verstappen (horn)
02-11-2020

Klantvriendelijk.

Co verhaegh (Venray)
29-10-2020

Zeer betrouwbaar familiebedrijf dat zich onderscheidt door deskundigheid, vriendelijkheid en afspraak is afspraak.

Wiel Alsters (Helden)
22-10-2020

Heel tevreden prettig personeel, makkelijk te bereiken. Je kunt ondertussen je boodschappen doen.

J.Peeters (Grathem)
22-10-2020

Perfecte service, goede uitleg/informatie en komt afspraken na.

Ton Hanssen (Panningen)
22-10-2020

Bij binnenkomst bij de receptie kom je al in een warm bad terecht. Altijd word ik met een brede glimlach even vriendelijk te woord gestaan. Voor mijn auto wordt goed gezorgd, waardoor ik daarna weer met een gerust hart veilig de weg op kan. Als er reparaties nodig zijn word je opgebeld en worden deze plus de verwachte kosten netjes met je besproken. Top bedrijf!

Crijns
15-10-2020

Ik had bepaalde verwachtingen omtrent dit bedrijf. Daarin werd ik enigszins teleurgesteld. Ik heb dit met Gielen besproken. Ik ga er van uit dat een en ander in de nabije toekomst in positieve zin wordt bijgesteld en ben bereid af te wachten of men dit waar wil en kan maken.

H.J. van Rens (Egchel)
13-10-2020

Persoonlijke informatie over de te volgen strategie.

Pierre Kuijpers (Neer)
13-10-2020

Het werkt met deze dealer allemaal helder en duidelijk. Goed overleg over de werkzaamheden en de kosten.

Boy Hendrix (Nederweert)
08-10-2020

Zeer prettige bejegening, goede service. Behulpzaam en vakkundig.

Mw T. Linssen
21-09-2020

Bij dit familiebedrijf voelt het als thuiskomen. Je wordt altijd vriendelijk welkom geheten. Er is tijd voor persoonlijke aandacht en je auto is er in vertrouwde handen. Klein of groot, oud of nieuw maakt niks uit. Hier werkt men met hart voor de zaak. Ik rijd er graag een paar km voor om!

Daniƫlle Boumans (Sittard)
10-09-2020

Correcte en vriendelijke behandeling. Staan altijd direct klaar. Mochten er problemen zijn, dan worden deze direct opgelost.

Wim Maessen (Neer)
07-09-2020

Goede en snelle service, vriendelijk personeel.

Jan Waeijen (haelen)
07-09-2020

Doen wat is afgesproken.

B.Vriezen (Melick)
02-09-2020

Garage: correct, deskundig en klantvriendelijk!!

mares j (Heythuysen)
27-08-2020

Al jaren word ik zeer tevreden geholpen bij deze garage. Ik kan mij geen betere garage voorstellen.

Dhr. Jo Vankan (Heel)
03-08-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers, denken mee met de klant.

Frans Grommen (Roermond )
31-07-2020

Zeer klantvriendelijk. Altijd behulpzaam. Duidelijke uitleg.

Mevr.Wilms
31-07-2020

Ik krijg goed advies en men denkt mee. Op vragen en opmerkingen gaat men positief in.

A.Remy (Horn)
17-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.