Beoordelingen Toyota Gielen

9,1

454 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Je wordt er als lid van de familie behandeld en er wordt met je meegedacht als er problemen zijn!

Jo Vankan (Heel)
23-09-2019

Toyota Gielen is klantgericht. De mensen zijn deskundig, vriendelijk en ook flexibel in het maken van afspraken. Bij autobedrijf Gielen ben je altijd welkom.

Ir. Hans Stemkens (Roggel)
23-09-2019

Goede garage vriendelijke mensenBen zelf niet in de garage geweest een monteur heeft de auto opgehaald en weer terug gebracht.Een prijs opgaven was niet nodig was een gewonen beurt en de prijs staat op lnternet.

A. Arts
06-09-2019

Je wordt als klant behandeld, er is regelmatig tijd voor een praatje, de service en communicatie verloopt goed.

J.Verreussel (Sittard)
06-09-2019

Zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg en informatie over de uit te voeren werkzaamheden en eventuele wijzigingen. In de showroom prima kunnen wachten en zelfs nog met de monteur kunnen overleggen in de garage bij de auto.

Peter Sneepers (Mheer)
04-09-2019

Zeer goed advies

Nol Geurts
21-08-2019

Goede service

Theo Bosma (Wessem)
21-08-2019

Goede service

L raijmakers (Helden)
14-08-2019

Goede service en vakkundig personeel

B. Joosten
14-08-2019

Ik woon in Arnhem maar ben zo tevreden met deze garage dat ik altijd klant ben gebleven. Ze zijn betrouwbaar, deskundig en zeer klantvriendelijk én persoonlijk

Rezie Hendriks (Arnhem)
14-08-2019

Erg klantvriendelijk en professioneel personeel binnen het bedrijf.????

Henk Gijsbers (Grathem)
07-08-2019

correct, betrouwbaar,

J.J. Schoemans (horn)
19-07-2019

Het is een kleine garage waar je in de familie wordt opgenomen. Hier voel je je thuis.Een praatje over thuis kan er altijd vanaf zowel door de directeur als medewerkers.

Ton Jacobs (Reuver)
17-07-2019

Goeie dealer

D mols (Someren)
04-07-2019

Ik ben zeer tevreden over de service

Mevr.Philipsen (Heythuysen)
04-07-2019

vriendelijk met aandacht en tijd voor de klanten.

Wim.Reijnen1 (HORN)
02-07-2019

Prijzen mogen iet lager. verder is de prijs kwaliteit echt goed. hoop nog jaren bij deze garage te mogen komen

Dirk Jan Zijp (Ell)
21-06-2019

Omdat alles wat is afgesproken prima in orde is en de werkzaamheden prima worden uitgevoerd. Je wordt als persoon goed behandeld en voorzien van koffie of thee tijdens je wachttijd.

Dhr. P. Schreur
14-06-2019

De Gielens zijn onze overburen en wij kunnen het al tientallen jaren goed met elkaar vinden.

Pierre Absil
14-06-2019

Omdat de afspraken zijn nagekomen en een vriendelijke behandeling

CTH Craemers (Thorn)
31-05-2019

Vriendelijk, deskundig en toegankelijk personeel. Goede werkplaats. Correcte afhandeling van de service en afspraken. Communicatie verloopt soepel en correct.

Paul en Debbie Jordaans-Parkins (Grathem )
31-05-2019

Betrouwbaar en behulpzaam bedrijf .

Mevrouw E.Cox-Forschelen (Heythuysen)
31-05-2019

Alles goed geregeld, geen klachten

Dhr. M Gubbels
22-05-2019

Goede behandeling.

Harry Stienen (Heel)
08-05-2019

Indien nodig altijd bereikbaar en steeds bereid eventuele problemen meteen op te lossen.

Wim Geukemeijer
08-05-2019

Ben er niet tevreden over dat er betaald moest worden voor updaeten van nafigatie Had wel verwacht dat er melding van was gemaakt dat het moest gebeuren .

G.C.J..Faas.v.Komen (Maasbracht)
03-05-2019

Bijzonder aardige mensen, die eerlijk en bijzonder klantgericht werken.

Wil van de Ven (Roermond)
03-05-2019

Kundig personeel, goede uitleg, bij aankomst auto gereed zoals afgesproken.

Peter Theunissen (Horn)
30-04-2019

Garage Gielen is een betrouwbare garage die afspraken goed nakomt , goede service verleent , reparaties tot volle tevredenheid uitvoert en tegen een aanvaardbare prijs . Verder zijn de personeelsleden vriendelijk en je bent er absoluut geen nummer , of nog erger dat je het gevoel hebt als melkkoe te worden beschouwd . In een woord prima !!!

H.H.Stegeman (Heel)
24-04-2019

Kundigheid maar in dezelfde mate ook klantvriendelijkheid is de reden waarom ik Gielen als dealer heb gekozen.

Fr. van der Werff (Brunssum)
18-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.