9,2
571 beoordelingen
toyota-gielen-ons-bedrijf.jpg

Autobedrijf Gielen

Alles voor uw auto onder één dak!

Sinds 1969 uw Toyota bedrijf in Midden-Limburg!

Autobedrijf Gielen én Toyota zijn al 50 jaar onlosmakelijk verbonden met elkaar en met de regio Heythuysen gelegen in Midden-Limburg. Het familiebedrijf, opgestart door Jan en Truus Gielen, heeft ook na al die jaren haar aantrekkingskracht behouden. Service wordt hier nog steeds met de hoofdletter S geschreven en klanten worden bij binnenkomst nog steeds ontvangen alsof ze zelf deel uitmaken van de familie. Ook staat de koffie er altijd klaar en zijn de oprichters er nog elke dag te vinden, voor een praatje met de klanten of om gewoon nog mee te helpen met klussen in- en rondom het bedrijf.

Zoon Harry en zijn vrouw Monique runnen samen met 15 personeelsleden, die samen goed zijn voor meer dan 300 jaar ervaring, het bedrijf met een uiterst compleet servicepakket. Zo zijn wij dan ook bijzonder trots dat we nog altijd zeer prettig samenwerken met Toyota, de grootste autofabrikant ter wereld. Wij hebben altijd vele demonstratie auto's staan zodat u een proefrit kunt maken in uw favoriete model. Buiten het feit dat wij al vanaf 1969, als een van de eerste vestigingen in Europa, Toyota vertegenwoordigen kunt u ook bij ons terecht voor klasse occasions.

Verkoop

U kunt bij ons verkoopteam terecht voor de aanschaf van een andere auto. Wij hebben een uitgebreid netwerk waardoor wij alle merken kunnen leveren. Daarnaast hebben wij doorlopend minimaal 100 gebruikte auto's (waarvan 80 Toyota klasse occasions) op voorraad en uiteraard worden deze geleverd met de Gielen zekerheden en Bovag garantie. Aangezien wij al meer dan 50 jaar Toyota ervaring hebben en in die jaren een zeer uitgebreid netwerk hebben opgebouwd, helpen wij u ook graag bij het zoeken van een specifieke auto. Benieuwd naar onze voorraad klasse occasions?

Klik hier voor ons occasionaanbod

_DSF8872.jpg
Werkplaats

Wat ons uniek maakt ten opzichte van andere autobedrijven is het feit dat wij alle werkzaamheden in eigen beheer verrichten. Zo beschikken wij over alle benodigde apparatuur voor uw auto. Daarnaast kennen onze technische specialisten uw Toyota door en door en volgen ze continue exclusieve trainingen aan het Louwman College om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Wij hanteren vaste pakketprijzen voor onderhoud en APK. Zo keuren wij uw auto altijd voor €29,95 all-in. Tevens ontvangt u bij autobedrijf Gielen na elke onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift gratis 24-uurs Pechhulp in heel Europa. Zo bent u niet alleen het voordeligst uit, maar ook het veiligst!

Frank olie_131366478210968548_97.jpg

Ook werken wij volgens de voorwaarden van BOVAG en Regio Checkpoint. Zo kunnen zowel Toyota- als niet Toyota rijders bij ons terecht. Alle voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, APK, Bandenservice incl. Opslag en Aircoservice kunnen wij voor u uitvoeren. Al onze werkzaamheden worden in eigen beheer verricht. Hiermee kunnen wij u als klant naar eigen wens op een comfortabele, zekere en veilige manier helpen in uw mobiliteit. Wilt u een afspraak maken in onze werkplaats?

Toyota Merk Erkend Schadebedrijf

Tot slot bent u ook voor schadeherstel en complete ruitenservice bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een gecertificeerd Focwa schadeherstelbedrijf. Er worden steeds meer veiligheidssystemen toegepast in Toyota modellen. Zo heeft de nieuwste generatie Prius rondom maar liefst 22 verschillende sensoren. Dit vraagt om specifieke kennis welke wij door 50 jaar Toyota ervaring in huis hebben! Zo zijn wij door Toyota benoemd als officieel Toyota Merk Erkend Schadebedrijf voor Midden-Limburg.

Schadeherstel.jpg

Wij zorgen echter niet alleen voor het repareren van de schade, Autobedrijf Gielen zorgt ook voor u. Zo bieden wij bij schade gratis vervangend vervoer en zorgen wij voor de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Wij werken samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen. Door onze persoonlijke service heeft u verder geen omkijken naar de reparatie en financiële afwikkeling. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig en plezierig op weg kan.

Kortom: Autobedrijf Gielen heeft alles voor uw auto onder één dak.