9,2
540 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Gielen

9,2

540 beoordelingen

Filter

geweldige service Zeer tevreden omtrent: Afspraak - Werkzaamheden - eindresultaat.

Toyota eigenaar
05-05-2022

Klant is koning

Toyota eigenaar
01-04-2022

Service garage Gielen De service en persoonlijke bejegening door de medewerkers van garage Gielen zijn geweldig. Het onderhoud van de Toyota wordt door zeer deskundige monteurs uitgevoerd.

R.M.H. Wijnands
17-03-2022

Zeer goede service Garage Gielen vriendelijk en zeer goede service. Houden zich aan de afspraak.

J.J.A. Van de Laar
16-02-2022

Altijd goede service. Heel tevreden over jullie bedrijf.

A.M.E. H
27-01-2022

bijzonder goede benadering, behulpzaam en vriendelijk

Toyota eigenaar
28-12-2021

Prima bedrijf We hebben 2 toyota’s en zijn zeer tevreden met de service

M.C. T
11-11-2021

Zeker ik was tevreden met de service van Gielen. Was goed en werden mijn vragen goed uitgelegd.

J. B
04-11-2021

Vriendelijk en servicegericht bedrijf Ik ben al jaren klant en kom graag vanuit Sittard naar Heythuysen voor dit bedrijf en het vriendelijk en bekwaam personeel. Van opa op vader op zoon, wat er ook veranderde, nooit de sfeer en de service! Top mensen en top bedrijf.

D. B
28-10-2021

Klantvriendelijk en vakbekwaam personeel. Altijd staan ze klaar met raad en daad en de koffie staat altijd klaar.

ppj van der ven (swalmen)
30-06-2021

Zeer klantvriendelijk, kundige medewerkers, je bent er klant en geen nummer. Zeer goede ervaringen in de loop der jaren. Prettig familiebedrijf.

Laurens Ebisch (Venray)
21-06-2021

Vriendelijk personeel, betrouwbare informatie, transparantie mbt werkzaamheden en prijzen.

Sabrina Mariën (Heythuysen )
11-06-2021

Tevreden, correct behandeld. Kan altijd terecht voor een kleinigheid. Bv. Banden pompen, of andere kleinigheden.

Mevr. Cox-Forschelen (Heythuysen)
11-06-2021

Goed geholpen.

Ben Gubbels (Heythuysen )
03-06-2021

Goed autobedrijf, klantvriendelijk, goede service.

H.Houtakkers (Heythuysen)
21-05-2021

Klantgericht, vriendelijke en transparante communicatie.

Anne bergs (Kerkrade)
19-05-2021

Prima dealer, waar ik reeds 13 jaar klant ben. Vriendelijk, deskundig en behulpzaam.

Fons van Gent (Roermond)
14-05-2021

Vanaf begin aanschaf auto zeer correct in handelen en afspraken, direct advies bij oplossing problemen.

Wim.Reijnen (Horn)
14-05-2021

Alles goed.

jam teeuwen (helden)
04-05-2021

Goede service en de klantvriendelijkheid.

Dhr E. Hoeven (Baexem)
28-04-2021

Goede service, eerlijk, betrouwbaar, behulpzaam, meedenkend, vriendelijk en duidelijke toelichting van werkzaamheden.

B. Küsters (Weert)
26-04-2021

We zijn zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid bij autobedrijf Gielen in Heythuysen. De beurten worden altijd deskundig uitgevoerd en bij evt problemen kunnen wij die goed bespreken en zijn wij er altijd samen goed uitgekomen.

Christien Leunissen Heijman (Neer)
23-04-2021

Alles netjes verlopen.

Roy pachen
21-04-2021

Betrouwbaar in alle opzichten, in verkoop, werkplaats, receptie, altijd met een lach.

Mia Simons (Panningen)
14-04-2021

Wordt goed behandeld.

Julian Bodelier (Herten)
14-04-2021

Klantvriendelijk en goede service.

Pedro Onckels (Venlo )
09-04-2021

Fijn om in deze garage binnen te komen. Je wordt er altijd goed geholpen. En de koffie staat altijd klaar.

J G A HAEX (STRAMPROY)
07-04-2021

Goede service, fijne samenwerking en vriendelijk personeel.

Patricia (Heythuysen )
01-04-2021

Beste service en vriendelijke en behulpzame medewerkers.

A Selen (Kessel eik)
24-03-2021

Prima service, goed familiebedrijf. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Jan Simons (Wessem gemeente Leudal)
18-03-2021