9,1
470 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Gielen

9,1

470 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik krijg goed advies en men denkt mee. Op vragen en opmerkingen gaat men positief in.

A.Remy (Horn)
17-06-2020

Goede service, tijdig en vriendelijk met respect en begrip voor de klant.

Johan Lammers (Weert)
10-06-2020

Afspraak geheel nagekomen. Duidelijke uitleg van verrichte werkzaamheden.

Fer Ressen (Neeritter)
10-06-2020

zeer hoog gekwalificeerd personeel en zeer prettige eigenaren die voor ieder probleem een oplossing hebben, die mee denken wat het beste voor de klant is en niet te vergeten aan de beurs van de klant denken.

Paul van der ven (Swalmen)
04-06-2020

Goede service.

H. Houtakkers (Heythuysen)
29-05-2020

Erg tevreden over de service en de persoonlijke benadering.

Eddie Peeters (Heythuysen)
25-05-2020

Gielen voert altijd goed werk uit en heeft service, communicatie en duidelijkheid altijd hoog boven aan staan.

E Klaassen (Maasbracht)
14-05-2020

Vriendelijkheid.

Roland (Someren)
14-05-2020

Ben al meer dan 25 jaar trouwe klant bij Toyota dealer Autobedrijf Gielen B.V. te Heythuysen. Ben zeer tevreden over het merk Toyota.

Fam van den Berg
07-05-2020

Zeer klantgericht, nooit problemen achteraf.

Bemelmans (Heel)
06-05-2020

Een garagebedrijf waar vriendelijkheid en service gepaard met vakkundig personeel die je de zekerheid geeft dat je bij een vertrouwd adres bent.

Dhr F. Teurlings
29-04-2020

Het is een fijn familie bedrijf waar je als klant zeer goed behandeld wordt en de auto na iedere beurt keurig wordt afgeleverd.

Lei Caris (Weert)
23-04-2020

Zeer tevreden klant.

Theo bosma (Wessem)
26-03-2020

Prima service, heel klantvriendelijk. Straalt vertrouwen uit.

j.levels (echt)
13-03-2020

Een klantvriendelijk familiebedrijf waar ik zeker zal terugkomen

Huub Duijkers (Eijsden)
26-02-2020

correct eerlijk kennis van zaken en betrouwbaar.

Sjaak Van de Laar (Haelen)
19-02-2020

ik voel mij hier thuis.

Ton Jacobs (Reuver)
12-02-2020

Klantvriendelijk.Komen afspraken volledig na.Vooraf overleg over eventuele extra ,onderhoudskosten.

Jos Hebben (Roggel)
12-02-2020

Zeer correcte behandeling, duidelijke uitleg en zeer vriendelijk

Henk (Asten)
05-02-2020

Wat ik eerder verwoordt hebt vind ik voldoende.

Louis Schmeitz (Grathem)
05-02-2020

Betrouwbare dealer. Afspraken worden nagekomen. Men denkt mee. Als ik vragen heb worden deze correct beantwoord. Monteurs zijn zonder meer deskundig en ik vertrouw volledig op hun adviezen.

Fred Broens
22-01-2020

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel, goede service. De Auris-Hybrid rijdt zoals gezegd en verwacht, wij zijn zeer tevreden.

Leon Tillemans
22-01-2020

zij zijn zoals een dealer hoort te zijn

Pierre van den Ende (Meijel)
21-01-2020

vriendelijk ontvangen en behandeld, werkzaamheden snel gedaan.

j.vorstermans (kessel)
15-01-2020

Ik ben correct geholpen op het afgesproken tijdstip, binnen de afgesproken tijd.

F.H.M. Geenen
02-01-2020

Klantvriendelijk, eerlijk, goede service!

Marieke Kortenhorst (Neer)
30-12-2019

Voor ons is dat een betrouwbare garage met vriendelijke, behulpzame en kundige medewerkers. En altijd heel correct.

Mevr. J.G.J. Krabbenborg
11-12-2019

De eigenaar en werknemers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kom er al vanaf 1987 en ben nooit met een ontevreden gevoel weggegaan.

Har Aspers (Thorn)
11-12-2019

Al bijna 4o jaar klant

Ron Coenen (Heyhuysen)
11-12-2019

Klantvriendelijke directie en personeel. 50 jaar klant

Lambert Hermans (Heythuysen)
04-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.