9,2
569 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Gielen

9,2

569 beoordelingen

Filter

Fijn en terzake kundig geholpen Ik merkte dat ik al ver voorbij de km stand was waarop de auto weer moest onderhouden. Gebeld, keurig geholpen en een afspraak op korte termijn. Al het onderhoud werd uitgevoerd en dat kon ik zien op het formulier. Op een vraag van mij of onderhoud van de airco nodig was kreeg ik -nadat men in het dossier gekeken had- het antwoord dat dit overbodig en dus onnodig duur zou zijn. Heel fijn dat ze zo eerlijk zijn!

V.E. S
18-01-2024

Toyota eigenaar
18-01-2024

betrouwbaarheid. Na al een heel aantal jaren nog steeds erg tevreden over de wijze waarop het bedrijf wordt gerund. Met name het advies van de deskundige monteurs en het professioneel uitvoeren van de werkzaamheden is voor mij de drijfveer om al vanaf 1984 terug te keren voor onderhoud. Mooi is dat je op de hoogte word gehouden van onvoorziene werkzaamheden.

J.L.J. K
24-11-2023

Top service Top uitleg voor aanname van de auto van wat er moest gebeuren

Toyota eigenaar
03-11-2023

Correct, betrouwbaar, duidelijk Sinds jaren goede ervaringen!

Sonnie S.
27-10-2023

Prachtig familiebedrijf, goede service! Prachtig familiebedrijf, goede service!

J.G.A.A.
06-09-2023

Perfecte service en onderhoud Toyota garage Gielen Heythuizen 1e jaarbeurt van Yaris Cross laten uitvoeren. Goede garage waar klant over het geheel nog erg tevreden kan zijn. Alles vlot en netjes afgehandeld om weer vele fijne en veilige kilometers te rijden. Na onderhoudsbeurt nog paar vragen over een set dakdragers gesteld. Werd kort na de beurt terug gebeld wat de mogelijkheden waren. Top Garage !!!

H. Daams
16-08-2023

Goede service Goede service . Fijne mensen , goed bedrijf

P.Spang
08-08-2023

Heel goede service! Het voelt als thuiskomen bij Toyota Gielen. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Altijd! Perfect onderhoud en perfecte service. Ik rijd er graag wat verder voor.

D. B
13-07-2023

Op en top autobedrijf waar service kwaliteit in dienstverlening hoog in het vaandel staanw Waar vind je nog een familiebedrijf waar opa en oma zoon en kleinkinderen iedere dag klaar staan voor hun cliënten

J.W.M.A. Arets
06-04-2023

Goede service Als klant tevreden

Toyota eigenaar
05-04-2023

Een vriendelijke ontvangst is de helft van het succes! Ik werd vriendelijk ontvangen. Tijdens uitvoeren van de beurt werd er met mij telefonisch overlegd of bepaalde zaken vervangen mochten worden.je stond dus niet achteraf met verrassingen……

A. M
31-03-2023

Toyota eigenaar
14-03-2023

P.F.J. P
10-03-2023

Fijn bedrijf, goede service Ondanks dat ik mijn RAV-4 niet bij Gielen gekocht heb is de service geweldig. Zo kreeg ik een gefotokopieerde Manual omdat mijn auto een import auto is en die er niet bij was. Gratis, service! . Een vragen werden met een glimlach beantwoord en ik kreeg goede uitleg.

Vera S
17-02-2023

G.H.J. J
10-02-2023

Service zoals dat verwacht mag worden maar nog zelden voorkomt. Service zoals dat verwacht mag worden maar nog zelden voorkomt.

S.T.
03-01-2023

Mijn bezoek was tweeledig: APK en jaarlijkse beurt.

Toyota eigenaar
22-12-2022

H.L.J. K
11-11-2022

Prima ervaring Vriendelijk en efficiënt service

Dennis C
06-10-2022

Een geruststellende service Sinds ik weer in een Toyota rijd worden de weinige reparaties en de nodige servicebeurten bij autobedrijf Gielen in Heijthuizen uitgevoerd. De geraamde prijsstellingen werden nog nooit overschreden en na een reparatie of onderhoudsbeurt ga ik altijd met een gerust gevoel weer op pad.

FG
17-09-2022

Familie Garage Ben erg tevreden over de garage. Hoop dat hij niet te groot wordt.

Toyota eigenaar
08-09-2022

Goede service en klantvriendelijkheid Ik heel erg tevreden met mijn sub dealer

Toyota eigenaar
25-08-2022

Goede service. Zeer tevreden over de service en de behandeling.

A.H.M. P
28-07-2022

Na een prettig gevoel bij de verkoop, kom ik nooit meer terug Een tweedehands RAV4 gekocht die altijd bij dit bedrijf in onderhoud is geweest. Je zou verwachten dat ze dus alles van de auto af weten en je eerlijk vertellen bij verkoop wat je kunt verwachten (althans zo werd het wel verkocht). Wanneer je dan 10.000km en een jaar later wordt gebeld omdat hij een grote beurt nodig heeft a 500+ euro is dat wel een tegenvaller. Ik had graag bij de verkoop gehoord dat dit binnen een jaar de bedoeling was, dan was het geen verrassing en had ik het waarschijnlijk direct gedaan. Wanneer je bij de beurt hoort dat de remmen incl remschijven volledig op zijn en de verlichting niet goed werkt (wat het bedrijf zelf in het verleden heeft aangepast) en het totaal ineens dik 1200 euro wordt ga je je als klant wel afvragen of je nu bent opgelicht. Want zaken als remschijven, die zie je aankomen, zeker als het altijd bij hetzelfde bedrijf in onderhoud is. Heel erg jammer. Het was netter geweest dit bij aanschaf te horen. Dan dan ik de keuze gehad om het direct aan te laten passen of de auto toch te laten staan. Nog beter was geweest wanneer ze dit onderhoud als bedrijf gedaan hadden en de auto voor 1200 euro meer hadden verkocht. Dat had voor de nieuwe koper (misschien ik) in ieder geval voor een goed gevoel gezorgd bij de eerst volgende beurt. Echt heel jammer, want ik ben echt met een goed gevoel de showroom uitgereden vorig jaar.

R. C
26-07-2022

Keurig uitgevoerde servicebeurt. Jaar geleden Toyota Yaris bij Gielen bv gekocht. Geen problemen afgelopen jaar. Nu eerste servicebeurt, die naar tevredenheid is uitgevoerd. Iedereen in dit bedrijf is vriendelijk en service gericht. Ook is kwaliteit/prijs goed.

Toyota eigenaar
16-06-2022

Goede service Dit was bij Gielen de eerste onderhoudsbeurt. Iedereen ook de bazen die ik gezien heb maakte een praatje. Was wel prettig

A.A.W. M
09-06-2022

De dealer is indertijd door mij geselecteerd vanwege de technische kennis en voorkomendheid. Ik kocht er reeds drie Priussen!

F. van der Werff
16-05-2022

Keurig uitgevoerd , keurig afgeleverd. Alles wordt gedaan volgens afspraak, keurig uitgevoerd en bij extra kosten wordt vooraf gebeld.

Toyota eigenaar
14-05-2022

geweldige service Zeer tevreden omtrent: Afspraak - Werkzaamheden - eindresultaat.

Toyota eigenaar
05-05-2022