9,2
549 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Gielen

9,2

549 beoordelingen

Filter

Een geruststellende service Sinds ik weer in een Toyota rijd worden de weinige reparaties en de nodige servicebeurten bij autobedrijf Gielen in Heijthuizen uitgevoerd. De geraamde prijsstellingen werden nog nooit overschreden en na een reparatie of onderhoudsbeurt ga ik altijd met een gerust gevoel weer op pad.

FG
17-09-2022

Familie Garage Ben erg tevreden over de garage. Hoop dat hij niet te groot wordt.

Toyota eigenaar
08-09-2022

Goede service en klantvriendelijkheid Ik heel erg tevreden met mijn sub dealer

Toyota eigenaar
25-08-2022

Goede service. Zeer tevreden over de service en de behandeling.

A.H.M. P
28-07-2022

Na een prettig gevoel bij de verkoop, kom ik nooit meer terug Een tweedehands RAV4 gekocht die altijd bij dit bedrijf in onderhoud is geweest. Je zou verwachten dat ze dus alles van de auto af weten en je eerlijk vertellen bij verkoop wat je kunt verwachten (althans zo werd het wel verkocht). Wanneer je dan 10.000km en een jaar later wordt gebeld omdat hij een grote beurt nodig heeft a 500+ euro is dat wel een tegenvaller. Ik had graag bij de verkoop gehoord dat dit binnen een jaar de bedoeling was, dan was het geen verrassing en had ik het waarschijnlijk direct gedaan. Wanneer je bij de beurt hoort dat de remmen incl remschijven volledig op zijn en de verlichting niet goed werkt (wat het bedrijf zelf in het verleden heeft aangepast) en het totaal ineens dik 1200 euro wordt ga je je als klant wel afvragen of je nu bent opgelicht. Want zaken als remschijven, die zie je aankomen, zeker als het altijd bij hetzelfde bedrijf in onderhoud is. Heel erg jammer. Het was netter geweest dit bij aanschaf te horen. Dan dan ik de keuze gehad om het direct aan te laten passen of de auto toch te laten staan. Nog beter was geweest wanneer ze dit onderhoud als bedrijf gedaan hadden en de auto voor 1200 euro meer hadden verkocht. Dat had voor de nieuwe koper (misschien ik) in ieder geval voor een goed gevoel gezorgd bij de eerst volgende beurt. Echt heel jammer, want ik ben echt met een goed gevoel de showroom uitgereden vorig jaar.

R. C
26-07-2022

Keurig uitgevoerde servicebeurt. Jaar geleden Toyota Yaris bij Gielen bv gekocht. Geen problemen afgelopen jaar. Nu eerste servicebeurt, die naar tevredenheid is uitgevoerd. Iedereen in dit bedrijf is vriendelijk en service gericht. Ook is kwaliteit/prijs goed.

Toyota eigenaar
16-06-2022

Goede service Dit was bij Gielen de eerste onderhoudsbeurt. Iedereen ook de bazen die ik gezien heb maakte een praatje. Was wel prettig

A.A.W. M
09-06-2022

De dealer is indertijd door mij geselecteerd vanwege de technische kennis en voorkomendheid. Ik kocht er reeds drie Priussen!

F. van der Werff
16-05-2022

Keurig uitgevoerd , keurig afgeleverd. Alles wordt gedaan volgens afspraak, keurig uitgevoerd en bij extra kosten wordt vooraf gebeld.

Toyota eigenaar
14-05-2022

geweldige service Zeer tevreden omtrent: Afspraak - Werkzaamheden - eindresultaat.

Toyota eigenaar
05-05-2022

Klant is koning

Toyota eigenaar
01-04-2022

Service garage Gielen De service en persoonlijke bejegening door de medewerkers van garage Gielen zijn geweldig. Het onderhoud van de Toyota wordt door zeer deskundige monteurs uitgevoerd.

R.M.H. Wijnands
17-03-2022

Zeer goede service Garage Gielen vriendelijk en zeer goede service. Houden zich aan de afspraak.

J.J.A. Van de Laar
16-02-2022

Altijd goede service. Heel tevreden over jullie bedrijf.

A.M.E. H
27-01-2022

bijzonder goede benadering, behulpzaam en vriendelijk

Toyota eigenaar
28-12-2021

Prima bedrijf We hebben 2 toyota’s en zijn zeer tevreden met de service

M.C. T
11-11-2021

Zeker ik was tevreden met de service van Gielen. Was goed en werden mijn vragen goed uitgelegd.

J. B
04-11-2021

Vriendelijk en servicegericht bedrijf Ik ben al jaren klant en kom graag vanuit Sittard naar Heythuysen voor dit bedrijf en het vriendelijk en bekwaam personeel. Van opa op vader op zoon, wat er ook veranderde, nooit de sfeer en de service! Top mensen en top bedrijf.

D. B
28-10-2021

Klantvriendelijk en vakbekwaam personeel. Altijd staan ze klaar met raad en daad en de koffie staat altijd klaar.

ppj van der ven (swalmen)
30-06-2021

Zeer klantvriendelijk, kundige medewerkers, je bent er klant en geen nummer. Zeer goede ervaringen in de loop der jaren. Prettig familiebedrijf.

Laurens Ebisch (Venray)
21-06-2021

Vriendelijk personeel, betrouwbare informatie, transparantie mbt werkzaamheden en prijzen.

Sabrina Mariën (Heythuysen )
11-06-2021

Tevreden, correct behandeld. Kan altijd terecht voor een kleinigheid. Bv. Banden pompen, of andere kleinigheden.

Mevr. Cox-Forschelen (Heythuysen)
11-06-2021

Goed geholpen.

Ben Gubbels (Heythuysen )
03-06-2021

Goed autobedrijf, klantvriendelijk, goede service.

H.Houtakkers (Heythuysen)
21-05-2021

Klantgericht, vriendelijke en transparante communicatie.

Anne bergs (Kerkrade)
19-05-2021

Prima dealer, waar ik reeds 13 jaar klant ben. Vriendelijk, deskundig en behulpzaam.

Fons van Gent (Roermond)
14-05-2021

Vanaf begin aanschaf auto zeer correct in handelen en afspraken, direct advies bij oplossing problemen.

Wim.Reijnen (Horn)
14-05-2021

Alles goed.

jam teeuwen (helden)
04-05-2021

Goede service en de klantvriendelijkheid.

Dhr E. Hoeven (Baexem)
28-04-2021

Goede service, eerlijk, betrouwbaar, behulpzaam, meedenkend, vriendelijk en duidelijke toelichting van werkzaamheden.

B. Küsters (Weert)
26-04-2021