9,1
483 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Gielen

9,1

483 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Bij binnenkomst bij de receptie kom je al in een warm bad terecht. Altijd word ik met een brede glimlach even vriendelijk te woord gestaan. Voor mijn auto wordt goed gezorgd, waardoor ik daarna weer met een gerust hart veilig de weg op kan. Als er reparaties nodig zijn word je opgebeld en worden deze plus de verwachte kosten netjes met je besproken. Top bedrijf!

Crijns
15-10-2020

Ik had bepaalde verwachtingen omtrent dit bedrijf. Daarin werd ik enigszins teleurgesteld. Ik heb dit met Gielen besproken. Ik ga er van uit dat een en ander in de nabije toekomst in positieve zin wordt bijgesteld en ben bereid af te wachten of men dit waar wil en kan maken.

H.J. van Rens (Egchel)
13-10-2020

Persoonlijke informatie over de te volgen strategie.

Pierre Kuijpers (Neer)
13-10-2020

Het werkt met deze dealer allemaal helder en duidelijk. Goed overleg over de werkzaamheden en de kosten.

Boy Hendrix (Nederweert)
08-10-2020

Zeer prettige bejegening, goede service. Behulpzaam en vakkundig.

Mw T. Linssen
21-09-2020

Bij dit familiebedrijf voelt het als thuiskomen. Je wordt altijd vriendelijk welkom geheten. Er is tijd voor persoonlijke aandacht en je auto is er in vertrouwde handen. Klein of groot, oud of nieuw maakt niks uit. Hier werkt men met hart voor de zaak. Ik rijd er graag een paar km voor om!

Daniƫlle Boumans (Sittard)
10-09-2020

Correcte en vriendelijke behandeling. Staan altijd direct klaar. Mochten er problemen zijn, dan worden deze direct opgelost.

Wim Maessen (Neer)
07-09-2020

Goede en snelle service, vriendelijk personeel.

Jan Waeijen (haelen)
07-09-2020

Doen wat is afgesproken.

B.Vriezen (Melick)
02-09-2020

Garage: correct, deskundig en klantvriendelijk!!

mares j (Heythuysen)
27-08-2020

Al jaren word ik zeer tevreden geholpen bij deze garage. Ik kan mij geen betere garage voorstellen.

Dhr. Jo Vankan (Heel)
03-08-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers, denken mee met de klant.

Frans Grommen (Roermond )
31-07-2020

Zeer klantvriendelijk. Altijd behulpzaam. Duidelijke uitleg.

Mevr.Wilms
31-07-2020

Ik krijg goed advies en men denkt mee. Op vragen en opmerkingen gaat men positief in.

A.Remy (Horn)
17-06-2020

Goede service, tijdig en vriendelijk met respect en begrip voor de klant.

Johan Lammers (Weert)
10-06-2020

Afspraak geheel nagekomen. Duidelijke uitleg van verrichte werkzaamheden.

Fer Ressen (Neeritter)
10-06-2020

zeer hoog gekwalificeerd personeel en zeer prettige eigenaren die voor ieder probleem een oplossing hebben, die mee denken wat het beste voor de klant is en niet te vergeten aan de beurs van de klant denken.

Paul van der ven (Swalmen)
04-06-2020

Goede service.

H. Houtakkers (Heythuysen)
29-05-2020

Erg tevreden over de service en de persoonlijke benadering.

Eddie Peeters (Heythuysen)
25-05-2020

Gielen voert altijd goed werk uit en heeft service, communicatie en duidelijkheid altijd hoog boven aan staan.

E Klaassen (Maasbracht)
14-05-2020

Vriendelijkheid.

Roland (Someren)
14-05-2020

Ben al meer dan 25 jaar trouwe klant bij Toyota dealer Autobedrijf Gielen B.V. te Heythuysen. Ben zeer tevreden over het merk Toyota.

Fam van den Berg
07-05-2020

Zeer klantgericht, nooit problemen achteraf.

Bemelmans (Heel)
06-05-2020

Een garagebedrijf waar vriendelijkheid en service gepaard met vakkundig personeel die je de zekerheid geeft dat je bij een vertrouwd adres bent.

Dhr F. Teurlings
29-04-2020

Het is een fijn familie bedrijf waar je als klant zeer goed behandeld wordt en de auto na iedere beurt keurig wordt afgeleverd.

Lei Caris (Weert)
23-04-2020

Zeer tevreden klant.

Theo bosma (Wessem)
26-03-2020

Prima service, heel klantvriendelijk. Straalt vertrouwen uit.

j.levels (echt)
13-03-2020

Een klantvriendelijk familiebedrijf waar ik zeker zal terugkomen

Huub Duijkers (Eijsden)
26-02-2020

correct eerlijk kennis van zaken en betrouwbaar.

Sjaak Van de Laar (Haelen)
19-02-2020

ik voel mij hier thuis.

Ton Jacobs (Reuver)
12-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.