Beoordelingen Toyota Gielen

9,1

454 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

betrouwbaar heb nooit geen klachten over garage gielen.

hgm van rijt (neerkant)
10-09-2014

Ik dacht voldoende duidelijk te zijn met het invullen van deze vragenlijst. Ik kom sinds augustus 1970 onafgebroken met mijn auto bij garage Gielen.

J.N. van Kooten (6075 GS HERKENBOSCH)
09-09-2014

correct en duidelijk

HWA Boonen (heythuysen)
04-09-2014

Ben niet bij de controle geweest,maar ik ga er vanuit dat alles naar behoren is uitgevoerd.Toch zou het zo moeten zijn dat de mensen het op een afstand konden controleren,Daar betalen wij toch voor.Het is vertrouwen,daarom vind ik het ook moeilijk om een cijfer te geven.Maar de eerste contacten zijn betrouwbaar.

Anoniem
27-08-2014

de goede service de vriendelijke benadering van het personeel

Anoniem
27-08-2014

geweldige benadering van de klant prima kwaliteit van receptie en verrichte werkzammheden

Anoniem
26-08-2014

weet niet

Anoniem
20-08-2014

Eerlijk advies.

Anoniem
14-08-2014

Betrouwbaar, goede service, vriendelijk en behulpzaam

Rezie Hendriks (Arnhem)
12-08-2014

goede service,klantvriendelijk

A Joosten (Buggenum)
12-08-2014

Zijn altijd direct behulpzaam

Anoniem
06-08-2014

o.a de klantvriendelijkheid en de goede service

Anoniem
31-07-2014

omdat ik zeer tevreden ben met mijn dealer.

DHR. MH Welten (Haelen)
30-07-2014

Al 35 jaar klant bij deze dealer dat moet voldoende zeggen.

Ruud van der Pot (Heythuysen)
29-07-2014

Indien de dealer ook de gasaansluiting zou kunnen controleren en eventueel bijstellen of repareren dan zou ik een 10 willen geven

Heesemans, C.J.W.M. (Heythuysen)
29-07-2014

goed persoonlijk contact, weinig ruimte voor te handelen

Anoniem
25-07-2014

Zelfs een perfect bedrijf moet kritisch naar zichzelf blijven kijken en mee blijven gaan in nieuwe ontwikkelingen e.d. Vandaar een 9 ipv een 10.

Anoniem
23-07-2014

hij praat alleen maar in zijn voordeel. b.v. als je klant terug moet komen omdat de reparatie niet in een keer uitgevoerd kan worden,steld hij zig niet colant op, door b. v. een huur auto kosteloos ter beschikking te stellen.

Anoniem
23-07-2014

Goed

Anoniem
23-07-2014

service en kwaliteit, vriendelijkheid en goed uitleg scoren positief.

Anoniem
22-07-2014

Dealer komt afspraken altijd correct na. Vakkundig en vriendelijk personeel. Moet er iets onverwachts gebeuren aan de auto, wordt altijd eerst tevoren contact opgenomen.

Marian (Roggel)
18-07-2014

klantvriendelijk-betrouwbaar, deskundig personeel-zeer behulpzaam-snel en efficient

H. Geurts (Steyl)
17-07-2014

Word altijd hartelijk ontvangen, afspraken worden prima nagekomen,prima Toyota bedrijf.

Anoniem
17-07-2014

Alles is correct gegaan zoals afgesproken.

Anoniem
17-07-2014

prettige sfeerr

Anoniem
17-07-2014

Altijd zeer correcte en vriendelijke personen aanwezig, ook belangstellend.

Mevr. H. Piels Pardoel (Roggel)
10-07-2014

goede serv

Anoniem
09-07-2014

Heel goede garage.

Anoniem
08-07-2014

Klantvriendelijkheid is goed

J Brentjens (Nederweert)
03-07-2014

tevredenheid

Anoniem
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.