9,1
479 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Gielen

9,1

479 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer nette zaak behulpzaam en correct

Jack Schreurs (Echt)
24-02-2015

Continuïteit van de medewerkers. Ze weten wie je bent, en jij als klant weet wat je aan hun hebt. Bekwaam personeel Je bent geen nummer.

Anoniem
19-02-2015

Altijd klant vriendelijk.

Anoniem
11-02-2015

Dit heeft te maken met vertrouwen, klantvriendelijkheid en voor jezelf een goed gevoel bij deze dealer.

F. Teurlings (Panningen)
11-02-2015

Betrouwbaar en vriendelijk!

Frans van der Werff (Brunssum)
29-01-2015

Men heeft mij kort na de brief over de jaarlijkse onderhoudsbeurt keurig telefonisch benaderd met de vraag of ik al een datum voor de beurt in gedachte had. Daarop een en ander vastgelegd. Alles is naar wens en afspraak verlopen. Met zelfs een kop koffie in de wachtruimte van de showroom.

Cor Berden (Stramproy)
28-01-2015

klantvriendelijke, vakkundige en vertrouwelijke uitstraling

Jos Roemen (Roermond)
14-01-2015

Duidelijke antwoorden op mijn vragen, altijd direct behulpzaam, geen wachtijden bij directe storing.

Anoniem
14-01-2015

goede service, vriendelijk personeel.

Anoniem
06-01-2015

Betrouwbaar,vriendelijke mensen en vakkundig indien nodig.

Ab Meeuwissen (Haelen)
24-12-2014

Ze zijn altijd zeer correct , vriendelijk , en denken met je mee. En ze proberen je niet iets te verkopen waar je niet 100%achter staat

Anoniem
15-12-2014

Wij zijn al jarenlang een tevreden klant. Werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. Zijn er onverwacht extra reparaties nodig, wordt er van tevoren telefonisch met ons contact opgenomen. Aan de receptie worden wij altijd vriendelijk te woord gestaan.

Marian (Roggel)
04-12-2014

Word hier altijd keurig te woord gestaan en geholpen

Jan Joosten (Neer)
02-12-2014

Goede service en garantie.

Huub Deneer (Haelen)
02-12-2014

Goede service en jarenlange ervaring met deze dealer.

D. Ewals
01-12-2014

Balie-info kan m.i. uitgebreider

Dhr. M. Meerts (Beegden)
01-12-2014

Goed afspraken mee te maken, worden ook goed opgevolgd. Kwaliteit/Prijs verhouding onderhoudswerkzaamheden lijkt goed, daar hebben we vertrouwen in; mede door de gegeven informatie. Plezierig contact. De beslissing over te nemen acties voor auto onderhoud wordt keurig aan ons voorgelegd en aan ons overgelaten met zicht op eventuele risico's van stilvallen onderweg.

HERMAN VAN MAL (BAEXEM)
28-10-2014

10 goed en correct

dhr.h.stoop (heel)
16-10-2014

Om de fijne en correcte benadering. Komen de afspraken altijd na. En bellen als er verborgen gebreken zijn die duurde zijn dan verwacht.Dit vind ik erg prettig.

Mevr. Wolters (Reuver)
14-10-2014

Duidelijke afspraken, vriendelijk en kennis van zaken.

Huub Selen (Buggenum)
08-10-2014

ben tevrede over ales

hansen p (neeritter)
01-10-2014

Ik ben zeer tevreden over toyota Gielen top!!!

Jeroen Beckers (Maasbracht)
30-09-2014

Lijkt mij een degelijke en betrouwbare dealer.

Is bij u bekent ,dus overbodige vraag!
25-09-2014

Prima service. Je weet waar je aan toe bent. Vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

Boy Hendrix (Nederweert)
24-09-2014

vriendelijkheid kan beter en de service ook

Anoniem
24-09-2014

betrouwbaar heb nooit geen klachten over garage gielen.

hgm van rijt (neerkant)
10-09-2014

Ik dacht voldoende duidelijk te zijn met het invullen van deze vragenlijst. Ik kom sinds augustus 1970 onafgebroken met mijn auto bij garage Gielen.

J.N. van Kooten (6075 GS HERKENBOSCH)
09-09-2014

correct en duidelijk

HWA Boonen (heythuysen)
04-09-2014

Ben niet bij de controle geweest,maar ik ga er vanuit dat alles naar behoren is uitgevoerd.Toch zou het zo moeten zijn dat de mensen het op een afstand konden controleren,Daar betalen wij toch voor.Het is vertrouwen,daarom vind ik het ook moeilijk om een cijfer te geven.Maar de eerste contacten zijn betrouwbaar.

Anoniem
27-08-2014

de goede service de vriendelijke benadering van het personeel

Anoniem
27-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.