9,2
573 beoordelingen
Terug naar overzicht
wbvhj-menno-2020-world-header-mobile.jpg

Toyota.nl genomineerd voor beste website!

Stem en maak kans op mooie prijzen

Je kunt de website Toyota.nl zien als onze digitale showroom. Die moet – net als een fysieke showroom – tiptop in orde zijn. Dus werken we er dagelijks hard aan. Die inzet wordt beloond. Toyota.nl maakt namelijk kans op de felbegeerde titel ‘Beste website van het Jaar 2020’! Help je ons mee die titel te bemachtigen?

Stem en win!
Kans op mooie prijzen

Je kunt op de website van de verkiezing ‘Website van het Jaar 2020’ je stem uitbrengen op Toyota.nl. We hopen natuurlijk dat je dat doet. Want de reden dat we dagelijks zo hard aan onze site werken, ben jij. We willen dat je een optimale gebruikerservaring hebt. Op een desktop maar vooral ook op je tablet en smartphone. Dus als je op Toyota.nl stemt, is dat voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn. Wie zijn of haar stem uitbrengt, maakt bovendien kans op mooie prijzen!

scherpspotlight_tcm-22-1744753.jpg
Populairste website

Toyota.nl doet mee in de categorie Automotive. Behalve op ‘Beste Website’ maken we ook kans op de titel ‘Populairste Website’. Die laatste titel pakten we in 2019. Een jaar eerder wonnen we zelfs beide titels. Dat zou dit jaar helemaal mooi zijn. Dus: word je blij van onze website en vind je snel en eenvoudig wat je zoekt? Gun ons dan je stem. Ondertussen blijven we hard aan Toyota.nl werken, afgesproken? Je kunt je stem uitbrengen tot 16 oktober 2020. Alvast bedankt voor je support!

Stem en win! Inschrijven Toyota nieuwsbrief